PG Mall

MEMBELI BELAH SECARA ONLINE DI PG MALL !!


Assalamualaikum dan selamat sejahtera, Syarikat Public Gold kini terus melebarkan sayap perniagaannya dengan penubuhan mall online iaitu PG Mall. Kelebihan utama Public Gold Mall (PG Mall) adalah ianya menerima dua bentuk transaksi iaitu emas dan wang. Setakat ini belum ada lagi sebuah mall online yang menyediakan pekhidmatan seumpamanya.

Dan pelbagai lagi kelebihan PG Mall untuk anda Jadi kepada sesiapa yang biasa membeli secara online di mana-mana web mall, anda boleh cuba untuk menjadi pelanggan di PG Mall pula. Mereka yang belum pernah membeli barangan secara online (atas talian- internet) juga boleh menikmati perkhidmatan mudah ini. Anda boleh lawati laman web berikut:
https://pgmall.my/ Dan kini PG Mall mengadakan pelbagai promosi dan HOT SALE hampir setiap hari. Bahkan sesiapa yang membeli barangan RM 30 ke atas disediakan cabutan bertuah berupa bar emas. Anda berminat dan ingin mencuba ? Jemput DAFTAR PERCUMA di sini http://bit.do/PGMallCus Kalau nak jual produk perniagaan anda pun boleh !!!
Anda boleh mendaftar di sini http://bit.do/PGMallMerchant
ATAU

CALL @ SMS @ whatsapp saya : 0123243508
Klik sini untuk whatsapp: KLIKIntroducer anda: 
PG051477
Authorised Public Gold Dealer
Telefon: 012-324 3508


updated: 27.03.2018

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

BERPINDAH

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, kepada para pengunjung setia dan pelawat yang melalui laman ini. Alhamdulillah, segala pujian d...