Profile

Assalamualaikum dan selamat pagi Jumaat yang penuh keberkatan kepada rakan-rakan pembaca sekalian. 

Saya Asri, seorang usahawan emas yang aktif dari syarikatPublic Gold. Sebuah syarikat berusia 10 tahun yang operasi utamanya adalah jual beli bar emas dan perak selain PG Mall dan Aurora Italia. 

Selain seorang guru di salah sebuah sekolah rendah Islam, saya juga komited berkongsi ilmu kewangan, ilmu emas dan perak kepada masyarakat terutama melalui media eletronik. 

Saya berbesar hati jika ada di kalangan tuan/puan, saudara/saudari yang berminat untuk berkongsi ilmu dan bertanya pendapat berkaitan emas dan kewangan bersama saya. 

Alhamdulillah, Tuhan telah dorongkan saya bertemu dengan mentor-mentor hebat dan mendapat curahan ilmu daripada mereka. Mereka telah berjaya membina empayar bisnes emas dan punyai pengalaman jatuh bangun dalam kehidupan mereka. 

Terima kasih kepada ibubapa saya, mentor-mentor dan semua rakan yang memberi dorongan dan sokongan dalam membina jambatan kejayaan ini. 
JOM! BINA IMPIAN DENGAN EMAS.


Authorised Public Gold Dealer
PG051477
Telefon: 012-324 3508

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

BERPINDAH

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, kepada para pengunjung setia dan pelawat yang melalui laman ini. Alhamdulillah, segala pujian d...